JB Rebuilders

JB Rebuilders

Jorn
01.

Jorn

Opgegroeid tussen de schavelingen en het hout van mijn grootvader.  Als jonge kerel ging ik naar het VTI op de beestenmarkt om schrijnwerker, meubelmaker te worden en na een specialisatiejaar interieur ronde ik mijn studies daar succesvol af. In 2007 starte ik als zelfstandige en nog eens 3 jaar later samen met de gebroeders Stijn, Stefaan en Toon Veldeman aan de uitbouw gestart van Veldeman De Bilde cvba.

In 2016 samen met alle broers Veldeman gestart met VDbouw&vastgoed cvba bouwfirma.

Half 2018 samen met Bram, JB Rebuilders gestart om opnieuw te doen waar ik altijd zelf ben van blijven houden, het materiaal, de voldoening, de glimlach rond onze klant zijn mondhoeken, de oplossing aanreiken voor een probleem. Naast werken en mijn gezin, bestaande uit Julie en onze zoon Lewis, heb ik ook een passie voor sporten, meer bepaald triatlon. Het hele traject, wedstrijd, zo goed mogelijk de verschillende onderdelen op mekaar af te stemmen, vloeiend en niet aflatend, net zoals ik wens te werken voor onze klanten. Binnen JB neem ik vooral de bouwtechnische aspecten voor mijn rekening. In schrijnwerkerij werk je tot op de millimeter, dit geeft me zin voor perfectie. Elke realisatie van ons, of het nu om een meubel gaat of over een complete verbouwing, zal afgewerkt zijn zoals het hoort, binnen de afgesproken termijn en conform de wettelijke norm.

Bram
02.

Bram

Geboren en getogen Dendermondenaar. Afgestudeerd als interieurvormgever en meubelontwerper te Mechelen in het jaar 2000. De eerste 10 jaar na afstuderen heb ik de knepen van het vak geleerd bij verscheidene bedrijven in interieurbouw. Nadien bijna 9 jaar op de baan als vertegenwoordiger voor een algemene aannemer waar ik de klant mocht begeleiden vanaf aankoop bouwperceel tot en met de oplevering van de nieuwe woning.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn 3 vrouwen (echtgenote Lies en dochters Emma en Marthe). Wie soms eens fietst kan me tegenkomen op de weg of in ’t veld op mijn stalen ros. Bij JB Rebuilders sta ik vooral in voor de communicatie, het commerciële gebeuren en de interieur ontwerpen. Minstens 2 middagen zijn Jorn en ik samen op kantoor te vinden voor gezamenlijk overleg. We staan ten dienste van onze klanten, klaar voor een goed gesprek, degelijk advies en een lekkere kop koffie.