JB Rebuilders

JB Rebuilders

Herbouwers, verbouwers en opbouwers met goesting

JB staat voor jaren ervaring en duidelijkheid. Voor tevreden klanten en voor correcte coördinatie en uitvoering.

Verbouwingen klein en groot
01.

Verbouwingen klein en groot

“Uwen tableau” waar gas, water en elektriciteit je huis binnenkomen is waarschijnlijk niet de meest aantrekkelijke ruimte. We werken die “rommel” graag weg in een meubel, van vloer tot plafond, afgewerkt of nog te schilderen met of zonder extra bergruimte.
Bij de klassieke keukenwinkel kan je kiezen uit kasten van 45, 60 of 90 CM maar heb je al eens al maatwerk gedacht? Ook hier kan je voor bij ons terecht. En ondertussen denken we ook aan de afwerking van je dressing of bureau.

4 redenen waarom u voor JB rebuilders kiest.

Kleine jobs, evenveel goesting

Het kan niet altijd een “total make over” zijn. Soms wil je gewoon geholpen worden. Dat kan !

Stipt ook bij de oplevering

We doen er alles aan om op tijd op te leveren, in samenspraak met u.

Correct bij de afrekening

Kleine lettertjes maken niemand vrolijk, een duidelijke afrekening dat geeft het juiste gevoel bij oplevering. Zo zorgen we er ook voor dat de mensen gerust ons als referentie doorgeven aan vrienden en kennissen.

Communicatief, ook als ’t lastig en moeilijk is

Bij een nieuwbouw kan je bijna alles incalculeren, voor een verbouwing moet je creatief, inventief en flexibel zijn en een oplossing aanbieden naar je klant, in samenspraak.

Eigen sleutel-op-de-deurprojecten
02.

Eigen sleutel-op-de-deurprojecten

Wij kopen woningen, verbouwen en verkopen deze. Totaalplaatje. Sleutel op de deur. Vanuit goesting. Oog voor detail. Wij zoeken verborgen parels en bouwen deze om tot jouw droomwoning. Met een sterk team van ontwerpers, schrijnwerkers… handen uit de mouwen.

Bekijk onze projecten